Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Validé AS Its A Start Nettboard Desktop

ITSA Start for ferske gründere - søk nå

5 uker - fem ferdigheter. ITSA Start gir deg som har lyst å utforske mulighetene i ideen din, et vekstprogram med basisferdigheter. Validé stiller med 100.000 kroner i investeringskapital til ett selskap.

ITSA Start programmet tilbyr basisferdigheter til ferske gründere med en annerledes idé.
Meld deg på i dag: Vårt 11. startprogram starter 23. april 2024.

Hvem kan søke?
Vi ser etter gründere med en idé eller et selskap i oppstartsfase som ønsker å sjekke ut muligheter for vekst. Vi stiller ikke krav til fullstendig team, ei heller at du har etablert et selskap (AS). Vi søker deg som er i tidlig fase med noe som ikke er gjort før, og som løser utfordringer på en annen måte enn dagens løsninger. Du må ha pågangsmot, være lærevillig og motivert til å jobbe mot et mål.

Hvordan gjør vi det?
Vi starter i uke 17, 23. april. Vi møtes én gang i uken, hver tirsdag kl 09 – 16. Programmet avsluttes i uke 22, men med DemoDay 11. juni. Her får alle deltakerne presenterer sin forretningsplan.

I tillegg til fysiske samlinger i Innovasjonspark Stavanger, setter vi sammen e-læringsmoduler som du trenger, alt etter behov for kompetanse. Målet er at selskapene bygger opp innhold nok til å lage en forretningsplan.
Programmet lar seg kombinere med jobb eller studier.
Datoene for årets program er oppstart 23. april, 30. april, 7. mai, 21. mai og 28. mai og DemoDay 11. juni fra kl. 12-15.

Hva koster det?
Vi krever ingen deltakeravgift.

Hvordan søker jeg på programmet?
Registrer din interesse her:https://valide.my.site.com/s/ide?language=no og huk av boksen hvor det står ITSA Start.

Søknadsfrist: 15. april 2024.

Hva krever vi?
Vi ønsker at du, medgründer og/eller andre i teamet har anledning til å delta 7 timer pr. uke fra 09.00 -16.00 på fysisk møte hvor vi har forelesere, oppgaver, pitcher mm. Alle samlinger er lagt til tirsdager.

Vi ser etter ideer innenfor våre hovedområder som er helse, energi eller smart teknologi, men er du i tvil så søker du eller tar kontakt med oss.

Hvor skal programmet være?
Validé holder til i Innovasjonsparken på Ullandhaug, Stavanger. Adressen er Professor Hanssensvei 7A, 4021 Stavanger.

Spørsmål? Trenger du mer informasjon?
Ta kontakt med:
Dagfinn Wåge- dagfinn@valide.no
Forretningsutvikler, Validé

Marianne F. Lilland - marianne@valide.no
Forretningsutvikler, Validé

Hvem er Validé?
Validé har 30 års erfaring med å utruste gründere og innovative ideer med kunnskap, nettverk og kapital. Vi vil at dine gode ideer og løsninger, nye produkter, teknologi og tjenester skal ha suksess, og timingen er viktig; Kunnskap må være tilgjengelig når du og din idé trenger det. Derfor tilbyr vi fem ferdigheter på fem uker. Ditt startpunkt for din startup.

I ITSA Start stiller Validé med kr 100.000 i tidligfase investeringskapital til ett av selskapene.

Fem uker - fem ferdigheterSkjermbilde 2024-03-04 kl. 12.48.45.png

Hvordan er det lagt opp?​
ITSA Start hjulet inneholder 5 områder, ett område for hver uke.
Programmet består av fysiske foredrag, streaming, e-læringsmoduler og praktiske oppgaver. I tillegg til at alle selskapene gir hverandre feedback og jobber sammen på enkelte av modulene.
Hver uke vil selskapene pitche sist ukes jobb og stadig komme nærmere en ferdig forretningsplan. Målet i ITSA Start er å validere ideen gjennom markedsundersøkelser og brukertesting. Bli klar over hva som skal til innen salg og markedsføring for å komme ut på markedet.

Lykkes du her vil det være lettere å gå til neste fase som inneholder kapitalinnhenting, utvikling, lansering og kommersialisering.

Programmet uke for uke

Uke 1: DU, IDEEN & VERDIFORSLAGET
Vi går inn på hva en pitch er, hvorfor gjør vi det og hvordan bygges den opp.
Vi jobber med hvert selskaps verdiforslag og hvorfor det er så viktig å ha det på plass.
Presentasjon av hver enkelts idé. Foredrag av gründerselskap som startet med deltakelse i ITSA Start

Uke 2: FORRETNINGSMODELL, MARKED & SALG
Innføring i forretningsplan; Business Model Canva. Lær om og av kunden, og hvordan du når dem. Dette er et viktig tema som handler om verdiløftet, målgruppe, markedsstørrelse, salg og markedsføring.

Uke 3: INNTEKT, TEAM & PARTNERE
Skal du skape en bærekraftig business må en ha en klar tanke om hvordan en skal tjene penger. Vi ser også på forretningsmodellen din, og hvordan du kan tjene penger på ideen. Vår erfaring er at gründere trenger team og andres kompetanse for å lykkes. Denne uken er team tema, sammen med mulige partnerskap.

Uke 4: MVP & ESG
Denne uken lærer du å lage en «light-versjon» av den ferdige løsningen din, en MVP «minimum viable product». I tillegg går vi inn på hvordan du har en bevist tanke om hvordan du i størst mulig grad utvikler ditt selskap ved å ta hensyn til miljø, mennesker og lover/regler.

​Uke 5: FINANSENE & JUSSEN
Hvordan etablere et selskap? Hva er en aksjonæravtale og hva må den inneholde? Finnes det lover som regulerer markedet? Trenger ideen min beskyttelse som patent eller copyright? Hvordan setter jeg opp et budsjett og sørger for å ikke gå tom for penger underveis.

Registrer din interesse her:

Link til påmelding...