Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Validedag nov 16

Kinderegg for inkubatorselskap

Det er et faglig og smakfullt kinderegg Validé nå tilbyr 29. september til alle gründere og selskap som vi har avtale med.

Denne dagen får du:
1) rådgivning av konsultasjon med advokatfullmektig Andreas Gjertsen i Deloitte. Så introduserer vi:
2) smakfull lunsj fra vår eminente kantine i Måltidets hus
før vi runder av med:
3) «Avtale- og regelskolen» for inkubatorselskap.

Konsultasjon med Deloitte 08.30 til 11.30
Validé har en eksklusiv avtale med advokatfirma Deloitte slik at inkubatorselskap kan få gratis konsultasjon. Eneste du må gjøre er å booke en avtale med Andreas Gjertsen mellom 08.30 og 11.30. Hans spesialområde er skatt, selskapsrett og transaksjoner. Send en epost til agjertsen@deloitte.no, og beskriv hva du lurer på. Dersom det er behov for juridisk bistand som ikke omfattes av Andreas sin kompetanse kan han henvise dere videre til sine kollegaer.

Inkubatorlunsj kl 11.30
Næringsrik og god kost fra kantina i Måltidets Hus – og du er klar for siste del av Kinder-egget. Meld deg på ved å sende en epost til: marit@valide.no

Avtale- og regelskolen kl 12.00
Ut over høsten vil vi ha fire samlinger med problemstillinger av juridisk karakter.

Denne gangen står skatt og avgifter for startup på menyen.

Slik beskriver Deloitte selv foredraget: Vi vil holde en presentasjon over viktige skatte- og avgiftsmessige regler oppstartsselskaper bør være klar over. Det inkluderer blant annet:

  • regler om beskatning av aksjeopsjoner for selskaper i oppstarts- og vekstfasen
  • inntektsfradrag ved investering i oppstartsselskaper
  • skatt på utbytte og aksjegevinst, herunder fordeler ved bruk av holding-struktur
  • skattefradragsordninger for forsknings- og utvikling (FoU) i næringslivet
  • rapporteringsforpliktelser

Presentasjonen vil holdes av advokatfullmektig Andreas Gjertsen og Thea Isdal Bringsjord, som begge jobber i Deloitte Advokatfirmas avdeling for Business Tax.

Om foredragsholder
Andreas har over to års erfaring fra Deloitte Advokatfirma, og har tidligere jobbet tre år i Skatteetaten. Han jobber hovedsakelig med skatt, selskapsrett og transaksjoner. Dersom det er behov for juridisk bistand som ikke omfattes av Andreas sin kompetanse kan han henvise dere videre til sine kollegaer.

Gratis.

Link til påmelding...