Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Knit&Note - hvordan lykkes med folkeinvestering

Knit&Note har vunnet priser og høstet mye ros i media, men investorene er skeptisk til verdien av en strikkeapp. Hva gjør Knit&Note da? De går til «folket» for å skaffe penger.

Selskapet har til nå hentet 15 millioner kroner i crowdfunding (Kickstarter og Folkeinvest). Og mens kronene triller inn fra hundrevis av småinvestorer bygger selskapet samtidig opp en framtidig, og trolig svært lojal, kundebase.

På Eat, Think & Innovate får vi høre en interessant og lærerik gründerreise. Opp og nedturer, ja, men aller mest en startup drevet av løsningsorientert kreativitet, vilje, mot, noen planlagte stunt og en dose tilfeldigheter.

HVA: Eat, Think & Innovate, lunsjarrangement
NÅR: 13. desember kl 11.15 til 12.15, lunsj først og foredrag fra kl 11.30
HVOR: Atriet, hagen, i i3, Innovasjonspark Stavanger
HVEM: Anne Emilie Fosse og Kjartan Fosse fra Knit & Note
HVORDAN:
Påmelding her: Ja, jeg deltar på Eat, Think & Innovate Gratis

Om foredragsholderne
Anne Emilie Fosse er utdannet sykepleier, og ivrig strikker. Det hun selv og mange andre savner som aktive strikkere, etablerer hun nå i appen Knit&Note.
Kjartan Fosse er strategi- og forretningsutvikler og CCO i Knit&Note. Han har bakgrunn som partner og innovasjonsleder hos designbyrået Elleve.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...