Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Eat think innovate NY med logoes

Kræsjkurs i kommunikasjon

God kommunikasjon bidrar til å nå forretningsmål, hindrer at en krise eskalerer og er ditt viktigste verktøy til rekruttering. Vi gir deg et kræsjkurs hvor får du en innføring i kommunikasjonsstrategi, PR, krisehåndtering og internkommunikasjon.

Å ha en god kommunikasjon som gjennomsyrer bedriftskulturen er rett og slett en god investering.

Foredragsholderne Maren Bækkelund Ellingsen og Tiril Haarsaker jobber i kommunikasjonsbyrået Bohr. Bohr ble etablert høsten 2023, med en ambisjon om å bistå flere selskap med å gjøre god kommunikasjon en viktig del av bedriftskulturen. De deler sine erfaringer og gir oss tips og gode eksempler.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, hagen, i3
NÅR: tirsdag 13. februar kl 11.15 – 12.15
HVEM: Maren Bækkelund Ellingsen og Tiril Viktoria Haarsaker, Bohr kommunikasjon AS
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholder
Maren Bækkelund Ellingsen og Tiril Viktoria Haarsaker har begge bakgrunn for større kommunikasjonsbyrå, men våren 2023 etablerte de to + en til Bohr kommunikasjon. De har spesialisert seg på vekstbedrifters behov for synlighet og kommunikasjonskultur i organisasjoner.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...