Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Ydalir Kunnskaps Tørst

Hvordan verden fungerer, og hvorfor vi ikke oppdager det

Kunnskaps_tørst er et nabolagstreff for oss som jobber på Campus Ullandhaug; og vi møtes på midten - hos Ydalir hotell. 7. februar er tema "Universet".

Torsdag 7. februar 2019 kl 15.30 - 17.00

Vi starter med et akademisk kvarter før formidlingsentuasiast og forsker Anders Tranberg forteller en halvtimes tid.

Om foredragsholder: Anders Tranberg, professor fysikk ved UiS, har arbeidet ved universitet i Cambridge, København, Amsterdam mfl. Han er en svært engasjert foreleser som vil fortelle oss hvordan universet faktisk fungerer, hvorfor vi aldri oppdager det og hvorfor vi kanskje burde.

Han begir seg ut i det virkelig store rommet, med foredrag om universet, og sier selv dette:

"Vores forventninger til dagligdagens fysiske processer er farvet af, at vi mennesker er store, har moderat massetæthed og bevæger os langsomt i forhold til hinanden. Jeg skal sige lidt om, hvordan verden faktisk fungerer, hvorfor de fleste af os aldrig opdager det, og hvorfor flere af os måske burde."

Fikk du tørst etter å vite mer?

Velkommen til Ydalir 7. februar - arrangementet er gratis!

Er du nysgjerrig på kunnskap og folk?

Vi ønsker å skape mer synergi mellom forskning og næringsliv, og inviterer til et sosialt og faglig arrangement på campushotell Ydalir plassert mellom UiS og Innovasjonsparken.

På Campus Ullandhaug jobbes det med å løse ernæringsproblemer og klimautfordringer, det utvikles kunstig intelligens, det forskes på nye energikilder, medisiner, helse, miljø og sikkerhet blant mye annet spennende.

Vi møtes “afterwork” for å utveksle kunnskap og erfaringer, og møte nye spennende mennesker.