Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Mikrofon gutt studio

Kurs i digital formidling

Hvordan bygger man tillit og relasjon i digitale møter? Bli mer sikker på ditt "digitale jeg" gjennom 2 interaktive workshops med digital kommunikasjonstrener Rick Salmon.


HVA: Praktiske kurs i hvordan bli bedre på digitale møter med kommunikasjonscoach Rick Salmon.
NÅR: Kursdag 1
- 11.september fra kl. 09.30 - 11.00
Kursdag 2 - 25. september fra kl. 09.30 - 11.00
HVOR:
Zoom
PRIS:

 • 500,- for medlemmer i Norwegian Smart Care Cluster eller bedrifter tilknyttet Validé inkubator
 • 750,- for alle andre

  PÅMELDING: Kurset har 30 plasser. Kurset er åpent for alle, men bedrifter tilknyttet Validé sin inkubatorvirksomhet og helseklyngemedlemmer i Norwegian Smart Care Cluster har fortrinn ved påmelding innen 4. september.

Selv før koronakrisen var det utfordrende å presentere løsningen eller ideene dine med en slik innflytelse at mottaker oppfattet kjernen i budskapet. Nå opplever mange at det er enda vanskeligere fordi ditt "digitale jeg" stenger for kontakten. Men situasjonen bringer deg også mye nærmere kundene dine. Geografiske grenser forsvinner.

Verden har blitt digital, og vi treffes i virtuelle møterom istedenfor fysisk. Det forventes at man skal gjøre forretninger og bygge tillit med kunder og partnere også på denne arenaen. Dette er "nytt" og vanskelig for mange. Vi opplever det annerledes å snakke via skjerm, men hva er det som skaper avstand og hva skaper nærhet og bygger tillit? Er det noen smarte ting man bør tenke på når man skal skape det beste «digitale førsteinntrykket»?

Svaret er ja - og i dette kurset vil du få praktisk trening i nettopp digital presentasjon. Du får lære praktiske teknikker som gjør deg tryggere og bedre i digital formidling!

På dette kurset får du:

 • Praktiske tips for gode virtuelle plasser og møter
 • Bedre innsikt i hvordan digitale møteplasser er forskjellig fra ansikt til ansikt
 • Hvordan engasjere, bygge tillit og gå til handling
 • Hvorfor din stemme er så viktig for suksessen din i digitale møter
 • Betydningen av småprat i å bygge relasjoner
 • Hvordan du kan forbedre miljøet for digitale møteplasser
 • Velge og bruke riktige virtuelle verktøy
 • Tips til å pitche virksomheten din på digitale flater
 • Tilgang til arbeidsbok, øvelser og trenings videoer

Kursholder er Rick Salmon - entreprenør og coach i presentasjonsteknikk og kommunikasjon. Han har hjulpet både toppledere i Fortune 500 selskaper og små start-ups med å finne sin stemme.

Se opptak fra webinaret "Pitch og presentasjon i en virtuell verden" med Rick Salmon den 21.08:

Link til påmelding...