Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Coffee

Lær deg merkevarebygging

Hvordan lykkes med å bygge opp kjennskap og forståelse for et nytt produkt eller tjeneste? Susanne Bjerga Todnem, daglig leder i Somedian, deler av sin kunnskap på Oppstartskaffe i Forum Jæren.

Susanne Bjerga Todnem kommer for å snakke om strategisk markedsføring og merkevarebygging, både gjennom tekst og visuelle virkemidler. Hun viser hvordan sosiale medier, nettside, nyhetsbrev kan benyttes for å understreke det din merkevare står for.

Susanne Bjerga Todnem er utdannet journalist og er daglig leder i Somedian. Hun er produsent og programleder for podkasten «Avdelingsmøte med Maiken og Susanne» som handler om markedsføring og kommunikasjon. Hun er lidenskapelig opptatt av at markedsføring skal være ekte og kunne måles.

HVA: Oppstartskaffe
NÅR: Onsdag 4. november kl 09.00-10.30
HVOR:
Forum Jæren, Bryne
HVORDAN: Gratis. Påmelding nødvendig

Agenda:
09:00-09:20: Presentasjonsrunde - Skape/Validé og deltakere.
09:20-10:00: Foredrag inkludert spørsmål (foredrag ca. 20-30 minutter).
10:00: Uformell del. Diskusjon, erfaringer etc.

Om Oppstartskaffe:
Høsten 2020 kjører arrangerer vi både fysiske og digitale møter spesielt rettet mot gründere og oppstartsselskap, to onsdager i måneden. De fysiske møtene merkes «Oppstartskaffe i Forum Jæren» og de digitale merkes «Digital oppstartskaffe».

Vi ønsker å bygge opp om entreprenørskapskulturen på Jæren, og legge til rette for nettverksbygging og erfaringsdeling. Det gjør vi både med fysiske møter i Forum Jæren, men også digitale møter som først og fremst er kunnskapsdeling. Vi inviterer erfarne og kunnskapsrike personer fra næringsliv, startup-verden og akademia til å dele kunnskap og erfaringer.

Link til de digitale møtene sendes ut dagen før.

Link til påmelding...