Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Old and new way to the future

Livet etter krisepakkene

Hvordan skal næringslivet rigge seg for hverdagen etter krisen?

HVA: Webinar: Livet etter krisepakkene
NÅR: 23. juni kl 13.00 - 14-30
HVORDAN:
Påmelding. Medlem: 240,- ikke medlem: 480 ,-
HVEM: Validé i samarbeid med helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster (NSCC) og Stavanger næringsforening. Bedrifter i nettverkene til NSCC og Validé tilbys medlemspris.

Næringslivet er i krisemodus. Regjeringen har heldigvis skrudd sammen flere tiltakspakker, men hva gjør vi etterpå?

I dette webinaret møter dere lederne for tre spennende virksomheter som, på hvert sitt vis, jobber knallhardt for å utnytte forretningsmulighetene «post-korona». De søker vekst innen områder som fornybar energi, havbruk og helseteknologi:

Malm Orstad har gjennomlevd stormer før, og forfølger muligheter blant annet innen havbruk. Ny administrerende direktør Geir Egil Østebøvik er med oss.

Erland Care er en gründerbedrift som forteller om hvorfor de i disse krisetider har valgt innovasjon og omstilling framfor pause. Alf-Erik Malm er med oss.

Beyonder er et helnorsk batteriselskap som nå etablerer en fabrikk i det gamle Aftenbladet-trykkeriet på Forus. Svein Kvernstuen er med oss.

I tillegg deltar sjeføkonom Kyrre Martinius Knudsen i SpareBank 1 SR-Bank. Han gir oss en oppdatert status for næringslivet i regionen, med særlig fokus på de mest lovende vekstnæringene i Stavanger-regionen.

Webinaret arrangeres av:

Link til påmelding...