Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Grunder Academy landsfinale 4

Meld deg på GründerAcademy

Neste gang kan gullkonfetti og 250.000 kroner drysse over deg, din idé og din startup. 28. februar er frist for påmelding til GründerAcademy. Vi gir deg solid vekstkompetanse med 11 workshops, 15 foredrag, 4 eventer og 20+ mentormøter.

Har du en ambisiøs gründeridé som du ønsker å utvikle?

Som deltaker i GründerAcademy får du en eksklusiv mulighet til å dra nytte av all erfaring og kunnskap som ligger i nettverket til fire fasilitatorer fra Sør-Norge. Du deltar i et spekter av faglige og sosiale arrangementer, både digitale og fysiske.

Gjennom programmet får du grunnleggende innføring i tema som forretningsutvikling, jus, ledelse, fundraising, markedsføring, salg og pitching. I tillegg får du tett oppfølging fra våre forretningsutviklere, og møter en rekke dyktige gründere som er i samme situasjon som deg. GründerAcademy byr på vekst på mange plan.

Fire innovasjonsmiljø
Du får jobbe med din idé sammen med de beste innovasjonsmiljøene i Norge: VISinnovasjon fra Bergen, InnoventusSør i Kristiansand, The Factory i Oslo og Validé og Validé Haugesundregionen i sørvest.

SR-bank spanderer
Programmet er gratis for deg. Sparebank1 SR-bank spanderer. Alle deltakerne konkurrerer om til sammen 650.000 kroner som skal brukes til å utvikle selskapet:

💰 Det beste selskapet per by i hvert kull premieres kr 50.000,-
💰 250.000,- til årets beste selskap

Pengene skal brukes til utvikling, testing og markedsanalyse. Pengepremien er levert av Stiftelsen GründerAcademy med støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank og SpareBank 1 SR-Bank.

Ønsker du å diskutere med noen i Validé om dine muligheter? Ta kontakt med: jon.trygve@valide.no

Jon Trygve Kjerstad GrunderAcademy Validé

ACADEMY-LEDER: Jon Trygve Kjerstad leder det sørvestlandske programmet av GründerAcademy. (Foto: Hilde Garlid)


Mer informasjon og programmet finner du på nettsiden: GründerAcademy

Grip sjansen
Søk nå

Link til påmelding...