Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Skjermbilde 2023 12 21 kl 13 20 00

Merkevarebygging og bærekraft B2B

Vi vet at hva du bruker tiden på som oppstartselskap er en kritisk ressurs, men dette kurset som våre venner i Validé Haugesundregionen nå tilbyr, er kanskje det nyttigste og mest inspirerende du kan delta på i vår, dersom du jobber B2B.

🎯 Merkevarebygging og bærekraft business to business (B2B)

👉🏻 Hvorfor? Det blir stadig viktigere at bedrifter som jobber i B2B markedet arbeider systematisk med merkevarebygging og bærekraft. Merkevarebygging fordi det gir konkurransekraft, og bærekraft fordi dette er det viktigste elementet i bedrifters strategiske omstilling.

Validé begynte året i fjor med tilsvarende kurs, så hva sier tidligere deltakere?

⭐️ Kjempebra. Vil vurdere å ta kurset enda en gang.

⭐️ Overgikk forventningene.

⭐️ Jeg har fått en helt ny forståelse av helhetsperspektivet i merkevarebygging.

⭐️ En god kombinasjon av teori og praktiske eksempler.

⭐️ Jeg har fått en solid verktøykasse jeg kan bruke i mitt daglige arbeid.

⭐️ Nå er jeg superinspirert til å jobbe med vår merkevarestrategi.

⭐️ Vanvittig dyktige foredragsholdere og gjesteforelesere.

⭐️ Kjekke samlinger og inspirerende foredrag.

Kurset vi nå tilbyr deg, respekterer at du har det travelt. Derfor rigger vi til intensive kursdager, én dag i måneden, fra februar til juni. Deltakerne får oppfølging og oppgaver mellom samlingene.

Hvem passer dette best for?
Kurset er spesielt rettet mot oppstartselskap som opererer i en teknologiintensiv bransje, som rigger seg for større vekst, nasjonalt eller internasjonalt. Vi prioriterer deltakelse fra inkubatorbedrifter og næringshagebedrifter, men også andre bedrifter som vil styrke sin merkevarekompetanse innen B2B.

Inkubatorbedrifter og næringshagebedrifter kan få innovasjonsstøtte som gir rabattert deltakeravgift. Les mer, og meld deg på i dag. Rabatt å hente før 31.12 2023 👇🏻

Link til påmelding...