Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Nå svinger det på konjunkturbarometeret

Nå går alle økonomiske kurver enten opp eller ned. Norge har laveste arbeidsledighet på 15 år, men vi har også de høyeste prisene på grunnleggende varer som elektrisitet, mat og drivstoff. Det er krig i verden og energikrise i Europa.

Hvordan påvirker dette deg og jobben din?

Den aller beste til å analysere slike kurver, uten å få panikk, er sjeføkonom Kyrre M. Knudsen i SR-Bank.

Årlig spør SpareBank 1 SR-Bank rundt 600 bedriftsledere om hvordan framtiden ser ut fra deres kontorvindu. Banken tar tempen på næringslivets tilgang på kompetanse og folk, marked, inntekter, etterspørsel og utgifter, og legger dette sammen med andre samfunnsmessige og økonomiske analyser til et konjunkturbarometer.

Kyrre Knudsen er ekspert på å dekode svingningene, og evner å formidle det avanserte samspillet mellom samfunnstrender og økonomiske realiteter. Kanskje får vi en fersk analyse av hvordan statsbudsjettet påvirker oppturer og nedturer?

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: tirsdag 25. oktober kl 11.15 – 12.15
HVEM: Kyrre M. Knudsen, sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholder
Kyrre M. Knudsen har i en årrekke frontet SR-Bank sitt konjunkturbarometer. Det tar temperaturen på det rogalandske næringsliv spesielt og den norske økonomien generelt.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...