Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSA start 2

Nytt program fra ITSA start

10. mars 2020 går startskuddet for ITSA Start; akseleratorprogrammet for deg som har en idé, vil starte en virksomhet og vil lære intensivt om hvordan du kan få din idé til å fly.

HVA: ITSA Start, 3 måneders intensivt businessutviklingsprogram for å få fart på startups.
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger
NÅR:
Oppstart 10. mars, Final Demo Day 4. juni.
HVEM:
For deg som har en innovativ idé som du ønsker å utvikle til et selskap.

ITSA start er for gründere og selskap som er i tidlig fase av etablering, og som ønsker et intentivt, men lærerikt program om forretningsutvikling.

Mange gründere har en god idé som de med stort pågangsmot ønsker å utvikle til et produkt eller en tjeneste, men de har mindre kunnskap om forretningsmodeller, marked og hvordan nå potensielle investorer. ITSA start gir deg et nettverk blant andre startups, vi leverer foredrag og workshops med partnere, investorer, mentorer og industri som kan være nyttig for deg og din virksomhet, og vi gir deg et fellesskap blant andre mennesker i samme oppstartsbåten.

Din passion er å utvikle idéen din. Vår er at du skal lykkes.

Les mer om våre mål og visjoner, og hvilke metoder vi bruker her: Program in ITS

Har du spørsmål? Lurer du på om dette er noe for deg?
Ikke nøl med å ta kontakt med:

Vibeke Lavik Bjaanes, forretningsutvikler
M: 482 26 993
Epost: vibeke@valide.no

Link til påmelding...