Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Gründer Academy kull 6

Bli med på GründerAcademy

Er du en ambisiøs gründer, eller har en idé du ønsker å utvikle? Nå signerer vi kontrakter med gründere for sjette runde av GründerAcademy. Bli med. Søk før 30.august. Programmet starter 19. september

GründerAcademy er spesialdesignet for deg som er i konseptfasen eller allerede er i markedet. Vi ser spesielt etter søkere som har en innovativ og skalerbar løsning.

HVA: GründerAcademy
HVEM: For ambisiøse gründere som har en innovative idé eller er i markedet med et skalerbar produkt
HVOR:
Digitale og fysiske samlinger i Innovasjonspark Stavanger og hos SR-bank
NÅR:
Oppstart 19. september
HVORDAN
: Søk her: GründerAcademy løpende opptak
PRIS:
Gratis for gründere

Hva får du?
Fire av de beste inkubatormiljøene i Norge er sammen om GründerAcademy. Det betyr at du får en eksklusiv tilgang til nasjonale nettverk og solid kompetanse fra flere fasilitatorer. Alle har lang erfaring med å bistå selskaper i tidlig fase.

Dette gjør vi for at du skal lykkes med din idé.

I programmet får du grunnleggende innføring i tema som forretningsutvikling, jus, ledelse, markedsføring, salg og presentasjonsteknikk. Du får tett oppfølging av erfarne rådgivere, som også har et stort nettverk av investorer.

Programmets mål er å gi alle deltakerne nødvendige ferdigheter på veien mot suksess.

Hvert miljø rekrutterer 10-12 selskaper hver. Etter fem gjennomførte kull, er det nær 250 tidligere deltakere som varmt anbefaler deg å delta på GründerAcademy.

GrunderAcademy finalister

TOPP 3: Rebecca Sjølie fra ReLi er finalist i GründerAcademy 2023. Aurora Aastad i Stor Stas AS, Heidi Alexandra Uhlgren Gudmestad og Silje Bjelland i Campall var topp 3 i regionsfinalen i vår. (Foto: Hilde Garlid)

En konkurranse
Programmet er gratis for deg. Sparebank1 SR-bank betaler. De legger også kjærkomne startpenger i en premiepott; 50.000 kroner til fire regionsvinnere, to ganger i året. Disse åtte møtes i en årlig finale hvor premiepotten er 250.000 kroner som skal brukes til utvikling testing og markedsanalyse.

Søk nå
Løpende opptak fram mot oppstartsdagen.
Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om programmet eller søknaden din.

Vi starter opp i Rogaland, Bergen, Kristiansand og Oslo 19.september. De fleste samlingene er fysiske. Vi vet av erfaring at de som prioriterer å komme på samlingene, deltar aktivt i programmene, jobber med oppgavene mellom samlingene og bruker mentorordningen i programmet, har desidert størst utbytte.

Nå venter vi bare på din søknad.

Gjør som 250 andre gründere – skaff deg kompetanse, nettverk og tilgang til kapital via GründerAcademy.

Link til påmelding...