Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSA Growth nr 5

Oppstart ITSA Growth

Nå kan du søke opptak til høstens ITSA Growth. Vi starter opp 24.oktober, og fire lærerike måneder senere er det DemoDay 22. februar 2024. Da møter startups investorene.

ITSA Growth tilbyr lærerike samlinger, de beste partnerne for selskap som vil vokse, nettverk og unik tilgang til kapital. Validé utvikler programmet sammen med våre fantastiske kunnskapspartnere. De byr på det beste og mest oppdaterte kunnskapen startups trenger for å lykkes med egenutvikling, kapitalinnhenting og markedsvekst.

HVA: ITSA GROWTH #5
HVEM: Selskap i vekst, rigget for å hente investorkapital
HVOR: Fysiske samlinger i Innovasjonspark Stavanger
NÅR: Oppstart 24.oktober, DemoDay 22. februar 2024
PRIS: 28.000 kr pr selskap
HVORDAN: søk her: ITSA Growth #5

Hva tilbyr ITSA Growth #5?
Programmet er spesialdesignet for å gi vekstbedrifter som er i tidlig fase forretningsutviklingsverktøy, nettverk, investortilgang og oppdaterte ferdigheter som gjør dem i stand til å utvikle sitt eget selskap for vekst og et internasjonalt marked.

Kunnskapen kommer fra engasjerte, oppdaterte og interesserte partnere i Validé sitt store og mangfoldige nettverk. På DemoDay 22. februar inviterer vi folk fra investornettverket vårt og gir selskapene sjansen til å vise fram sitt potensiale.

Et program fra Validé
ITSA Growth er utviklet og tilrettelagt av Validé i samarbeid med våre partnere.

Validé er rangert som en av Norges beste inkubatorer. Vi har 25+ års erfaring med å utvikle og investere høyrisikokapital i nye selskaper. Validé er tidligfasespesialister og har en nåværende portefølje på rundt 70 selskaper. ROI på våre ti beste exits er 14. Validé har kjørt tretten tidligere akseleratorprogrammer. Det er femte gang vi arrangerer ITSA Growth.

Hvem kan søke?
⭐️ Tidlig fase vekstbedrifter med en tjeneste/produktlansering i markedet og/eller selskaper som ønsker å vokse internasjonalt

⭐️ Dedikert team på 3+

⭐️ Selskaper som er klar for å hente penger til vekst i løpet av de neste 6-18 månedene

⭐️ Selskaper etablert i Norge

⭐️ Vi ser særlig etter selskaper innen helse, energi og digitalisering.

⭐️ Selskaper som implementer minst tre av FNs bærekraftutfordringer i sin kjernevirksomhet

SØK HER: ITSA Growth #5

Pris og program
Programavgiften er 28 000,- kr pr. selskap, og flere i teamet kan og bør delta. Det betyr at ITSA-programmet får betydelig støtte fra offentlige partnerne som Rogaland fylkeskommune, Stavanger kommune og SIVA. Det er vi stolte av.

Vi deler inn de 4 månedene i 7 moduler med to samlingsdager i hver modul. Aller størst utbytte får de selskapene som prioriterer å delta på de fysiske samlingene, og som jobber med de konkrete oppgaver fra temamodulene i ukene mellom samlingene.

Innovasjonspark Stavanger på Ullandhaug er den fysiske «homebase» for programmet.

Modulene er:
🙋🏽‍♀️ Kjenn deg selv: Bedriftskultur, org. utvikling, rekruttering for vekst

💰 Kapital for vekst og internasjonalisering: Kapitalmiljøet, DD, Investor Decks

🌿 ESG – Sustainability & Business: Green Investors, EU-taksonomi, ESG Business Model, Grønn vekst

💹 Markedsstrategi og partnermålrettet salg: Kundeverdi og forretningsmodell, produkt/marked tilpasset skalering og internasjonalisering, salg og merkevarebygging.

🌍 Strategi for global vekst: IPR, eksport og oppskalering, nasjonal og internasjonal infrastruktur og innovasjonspartnere for eksport

♻️ Strategi for digitalisering: det digitale økosystemet, forbedrer forretningsmodellen din med AI

👉🏻 Kapitalstrategi og finansieringsreise: Investoruniverset: Hvem investerer når? Kapitalinnhenting basert på fase.

ITSA Growth nr 5 program og datoer
Link til påmelding...