Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Oppstartskaffe Valide Jæren

Oppstartskaffe om presentasjonsteknikk

Hvordan kan du bli en god presentatør? Dårlige forberedelser og nerver kan ta knekken på den beste presentasjon. Hvordan få bedre kontroll? Ta en kaffe med oss, i «det høgaste huset» på Bryne

HVA: Oppstartskaffe for gründere
HVOR: Forum Jæren, Bryne.
NÅR:
Tirsdag 21. september kl 08.00-09.00
HVEM:
Hilde Garlid, kommunikasjonsansvarlig i Validé
HVORDAN:
Gratis. Påmelding

Om foredragsholder
Hilde Garlid har 30 års erfaring fra mediebransjen; som redaktør og som journalist. Hun har en bachelorgrad i journalistikk, og har jobbet som sjefredaktør i 14 år. Først som publisher (daglig leder og sjefredaktør) i Solabladet og senere som sjefredaktør i Jærbladet. Hilde jobber i dag med kommunikasjon både for Validé og Innovasjonspark Stavanger.

Om oppstartskaffe

Før nedstengningen satte Etablerersenteret Skape og Validé Jæren i gang Oppstartskaffe i Høghuset på Bryne. Her skulle formålet være å samle folk som snuser på entreprenørskap for en uformell og lavterskel prat med fokus på kompetanseheving, dialog og nettverksbygging.
Vi har lenge hatt digitale møter i stedet for fysiske, men vil nå forsøker vi å gå tilbake til å ha fysiske møter i Forum Jæren (høghuset) på Bryne.

Oppstartskaffe blir levert av:

Link til påmelding...