Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

PaleBlue - Gamification i opplæring

Vi forstår best ved å se, og vi lærer best ved å trene – igjen og igjen. Likevel er mange skeptisk til å bruke spill-univers til opplæring. Blir vi smartere av å «leke»?

Selskapet PaleBlue har spesialisert seg på å utvikle realistiske simuleringsunivers som brukes både i oljeindustrien og i helsetjenester. Under lunsjarrangementet Eat, Think & Innovate tar de oss med inn i deres digitale opplæringsarena, og viser hvilke muligheter som finnes.

I mange bransjer er det kritisk viktig at ansatte har presise og oppdaterte kunnskaper og ferdigheter. Gjøres det feil eller oppstår det misforståelser mellom dem som skal samhandle, kan det gå fryktelig galt. Opplæringsregimet i oljebransjen er velkjent. Helsevesenet bruker også simulering til å trene ansatte for å redusere feil og misforståelser.

PaleBlue løser slike lærings- og treningsutfordringer ved å bruke spill-metodikk; gamification. Ved å se og trene lykkes de med å lage engasjerende, virtuelle, realistiske senario.

Møt gründer og CEO i PaleBlue, Felix Gorbatsevich. Selskapet startet med bistand fra Validé og er nå tilbake som leietaker i Innovasjonspark Stavanger. Felix deler av sine gründererfaringer og sin innsikt om gamification.
NB: Felix vil holde sitt foredrag på engelsk.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR:
Torsdag 9.februar kl 11.15 - 12.15
HVEM:
Felix Gorbatsevich, CEO i PaleBlue
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholderen
Felix Gorbatsevich (PhD) er gründer og i dag CEO i PaleBlue. Han har bakgrunn fra oljeindustrien hvor han har bygget interaktive system i mer enn 20 år for selskaper som Aker Solutions, MHWirth og Sun Microsystems.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...