Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Pitch ideen din med film?

Du vet du har verdens beste idé, men den brutale sannhet er at hvis ingen andre ser verdien av ideen din, så er den ikke liv laga. Du er helt nødt til å nå fram med budskapet til investorer, kunder og partnere. Hva gjør du?

De fleste gründere må presentere, pitche, ideene sine for å selge inn et budskap til andre. Utfordringen er ofte å få fortalt alt en ønsker å si; det er jo så mye som er viktig og interessant! Den vanligste metoden er å supplere Powerpoints med kommentarer og kroppsspråk, men nervøsitet kan komme i veien for en knallgod opptreden. Finnes det andre metoder?

HVA: Eat, Think & Innovate – Pitch ideen din med film
NÅR: Onsdag 26. mai kl 11.30 til 12.15
HVOR: Digitalt webinar. Du melder deg på, vi sender deg lenke.
HVEM:
Anja Marie Falch, kreativ leder i Zoaring
HVORDAN: Påmelding, gratis

Selskapet Zoaring har spesialisert seg på å forenkle budskap via film, og har forskning i ryggen når de sier: - Hjernen responderer mye raskere, faktisk 60.000 ganger raskere, på visuell kommunikasjon enn tekst. Bilder og film fester seg direkte i langtidshukommelsen, og stimulerer fantasien vår. Det blir rett og slett mindre kjedelig, sier Anja Marie Falch.

Vi i Validé er stolt over at Zoaring var inkubatorbedrift for fem år siden, og har hatt god vekst siden da.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, som arrangerees av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Eat, Think & Innovate er utviklet for å være en matnyttig møteplass hvor gründere og selskaper får faglig påfyll.

Eat, Think & Innovate blir levert til deg av:

Link til påmelding...