Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Eat think innovate front

SÅ enkelt, SÅ vanskelig og SÅ resultatskapende

To pluss to kan bli fem – eller mer – hvis du utnytter synergiene som ligger i et team. Når teamarbeidet fungerer, blir det kategorisert som arbeidslivets Rolls Royce.

Gevinsten er skyhøy for dem som lykkes, men virkelig teamarbeid er noe av det mest krevende av alle måter og metoder å organisere et arbeid på. Det finnes dessverre ingen kvikk fix; det kreves systematisk og langsiktig arbeid og bruk av de rette verktøy og metoder.

-Det er forpliktende, ansvarsfullt, anstrengende og tidskrevende, men når teamarbeid fungerer blir det kategorisert som arbeidslivets Rolls Royce, sier Roger Årdal i Evan-Jones, som har drevet med teamutvikling i mange år.

Han kommer til vår digitale Eat, Think & Innovate for å gi oss de beste tipsene om hvordan vi kan bygge drømmeteamet.

HVA: Eat, Think & Innovate – teamutvikling
NÅR: Tirsdag 22. juni kl 11.30 til 12.15
HVOR: Digitalt webinar. Du melder deg på, vi sender deg lenke.
HVEM:
Roger Årdal, Evan-Jones
HVORDAN: Påmelding, gratis

Evan-Jones er et internasjonalt selskap, etablert for over 20 år av ledelsespsykologen John Evan-Jones og Marianne Evan-Jones. Evan-Jones International i Norge ble etablert i 2004 av Roger Årdal, holder til i Sandnes, og er i dag et rådgivningsselskap innen strategi, ledelse og salg.


Eat, Think & Innovate
er en faglig lunsj, for mage og hjerne, som arrangeres av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Eat, Think & Innovate er utviklet for å være en matnyttig møteplass hvor gründere og selskaper får faglig påfyll.

Eat, Think & Innovate blir levert til deg av:

Link til påmelding...