Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Salg = følelser + fakta – bli bedre til å selge

Du har et produkt du virkelig tror på. Du antar at vekstpotensialet er stort og markedet langt fra mettet. Men hvordan når du fram til potensielle kunder og overbeviser dem om å kjøpe ditt produkt eller tjenester?

«Selgeren» har ikke alltid det beste renommé, men alle – absolutt alle driver med salg. Forskjellen er at noen gjør det med større innsikt enn andre, og da er sjansen for å lykkes mye større. Salg er et forunderlig fag hvor kommunikasjonen må mikse trioen fakta, fornuft og følelser.

Selskapet Viedu har spesialisert seg til å skalere bedrifter via innsiktsfullt salgsarbeid. Deres metode er å levere viktig salgsinnsikt til kunden som hever kvaliteten på sikt. I vekstfasen bidrar de som selgere, samtidig som de tilbyr å trene deg eller dine folk til å selge smartere.

På Eat, Think & Innovate lærer vi mer om hva som er kjernen i salgsfaget, hvorfor det er så krevende og hvilke metoder og verdier du bør styre salgene dine etter.

HVA: Eat, Think & Innovate, lunsjarrangement
NÅR: 30. januar kl 11.15 til 12.15, lunsj først og foredrag fra kl 11.30
HVOR: Atriet, hagen, i i3, Innovasjonspark Stavanger
HVEM: Henrik Gulland, CEO i Viedu
HVORDAN: Påmelding. Gratis

Om foredragsholderen
Henrik Gulland er CEO i Viedu og har 13 års erfaring med salg og ledelse med spesialisering til å skalere salg og utvikle unike salgsstrategier.

NB! Gratis workshop
Det vil være mulig å booke en-til-en møte med Viedu og Henrik Gulland etter presentasjonen, og 31.januar. Fokusområder vil hovedsakelig være strategi, muligheter og metodikk for videre vekst. Dette er en mulighet for å få et nytt sett med øyne fra salgserfarende personer på din/deres salgsstrategi. NB: Det er ikke en forutsetning at det eksisterer en strategi eller metodikk.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...