Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Selvledelse i jobben – trenger jeg det?

To år med korona har gjort det stuerent å ha hjemmekontor. Faktisk kan det være både effektivt og sunt. Men det krever at vi klarer å lede oss selv til en god arbeidsdag.

Psykologspesialist Erlend Rørvik gir oss innsikt i hvorfor noen lykkes med selvledelse mens andre roter bort både timer og oppgaver straks de er på et hjemmekontor.

Digitale tidshjelpere finnes det mange av, men sitter egentlig selvledelse en annen plass i sinn og skinn enn hos Microsoft Viva?»

- All varig endring skjer i din tankeverden, så det er lurt å starte der. Den første personen du må kjenne, er deg selv. Du er også den første som kan bidra til endring og den første du kan utvikle, sier Rørvik fra Bjørnson Organisasjonspsykologene, og viser til både forskning og konkrete eksempler på hvordan vi bedre kan lede oss selv til gode arbeidsdager. Han gir oss noen nyttige husnøkler til selvledelse og selvutvikling.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: torsdag 23.juni kl 11.15 – 12.15
HVEM: Erlend Rørvik i Bjørnson Organisasjonspsykologene
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholder
Erlend Rørvik er psykologspesialist og senior konsulent i Bjørnson Organisasjonspsykologene hvor han jobber med team og lederutvikling, arbeidsmiljø, stressmestring og konflikthåndtering. «Building people builds business», er deres visjon.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Merk at vi nå samler oss i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...