Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Fornybar Vest collage

Sirkulærøkonomi og bærekraftige arbeidsplasser

Det finnes mange nye, gode ideer i etablerte bedrifter som i dag havner i en skuff fordi det er utenfor bedriftens kjerneområde. Validé ønsker å høre om ideene og finne koblinger innen startup, industri eller akademia som får ideene til å vokse.

Validé har inngått et treårig samarbeid med Sparebanken Vest, investornettverket Connect og energiklyngen Norwegian Energy Solutions (NES) om å «støvsuge» Rogaland og Vestland-industrien for gode ideer. Særlig innen trender som kan lede regionen nærmere det grønne skiftet. Prosjektet har fått navnet FornybarVest.

Validé vil ha kontakt med bedrifter, også bønder, som har ideer de ikke får realisert av ulike grunner. I dette webinaret vil Ole Jørgen Engelsvoll, prosjektleder og Anne Cathrin Østebø, daglig leder i Validé, vil på dette webinaret orientere om prosjektet.

LES MER: Hva er FornybarVest

Det kan være viktig for landbruksforvaltningen å vite om prosjektet, og være med å finne bedrifter og bønder som er i målgruppa

HVA: Webinar
NÅR: 15. februar kl 12.00 - 13.00
HVEM: Bedrifter, bønder, landbruksforvaltning
HVORDAN: påmelding kari.sand@strand.kommune.no
Du får tilsendt en link til et Teams-møte dagen før.
GRATIS

For mer informasjon: kari.sand@strand.kommune.no - 950 31 190.

Arrangør: Statsforvalteren i Rogaland og Validé

Link til påmelding...