EAT, THINK & INNOVATE:

Sirkulær økonomi i praksis, i Hillevåg

Skal vi lykkes med å etablere et bærekraftig næringsliv, følger begrepet sirkulær økonomi med. På Eat, Think & Innovate får vi høre om hvordan Pådrivhuset jobber i praksis med sirkulær økonomi og bærekraftig utvikling, i Hillevåg.
Plakat Eat Think Innovate V2

HVA: Lunsj og foredrag Eat, Think & Innovate
NÅR: 17. september 2020 kl 11.15-12.15. (Vi starter med lunsj, foredrag fra 11.30)
HVOR: Måltidets hus, Innovasjonspark Stavanger, (Fysisk)
HVORDAN:
Påmelding. Gratis

Sirkulær økonomi handler om gjenbruk, reparasjon, ressursbruk fra start til et evig liv. Prosjektet «Pådriv Hillevåg» sammenfatter sirkulær økonomi, sosial bærekraft og stedsutvikling. Kan man drive bydelsutvikling på en ny, mer bærekraftig måte?

På Eat, Think & Innovate får vi høre om hvordan Pådrivhuset jobber i praksis med sirkulær økonomi og bærekraftig utvikling, i Hillevåg.

Foredragene:

Hva er sirkulær økonomi?: Heather Bergsland, Leder bærekraft, Veni, lisensiert BREEAM-NOR Akkreditert Profesjonell (AP) siden 2012.

Kinderegget Pådriv: Mette Vabø, Prosjektleder, Grønn by

Et grønt og levende møtested i Hillevåg: Al Greenall, Aktivitetsleder hos Pådrivhuset

PÅDRIV HILLEVÅG: Mette Vabø, Heather Bergsland og Al Greenall (Foto: Pådriv Hillevåg)

Meld deg på her