Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Skattefunn Forskningsrådet

SkatteFUNN-seminar går digitalt

Forskningsrådet inviterer til SkatteFUNN-seminar 21. april, digitalt. Hvordan kan din bedrift utvikle nye produkt og tjenester med hjelp av forskning?

HVA: Skatte-FUNN seminar
NÅR: 21. april 2020, kl 10.00-12.00
PÅMELDING: Rogaland

PÅMELDINGSFRIST
: 17. april 2020

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? Forskningsrådet hadde planlagt å rulle ut informasjonstoget til hele landet denne våren, men gjennomfører nå prosjektet digitalt. Målet er å lære bedrifter om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av deres innovasjonsprosessen

Nå arrangeres kurset digitalt, den samme datoen.

Forskningsrådet inviterer bedrifter til digitale SkatteFUNN-kurs med mulighet for individuell veiledning denne våren.

- På grunn av korona-situasjonen erstattes vårens planlagte SkatteFUNN informasjonsmøte og prosjektverksted med et digitalt kurs. Kurset er gratis, men du må melde deg på for å delta, sier Hilde Aarsheim i Forskningsrådet.

LENKE: Påmelding og booking av individuelle veiledningsmøter om ditt planlagte SkatteFUNN-prosjekt.

Det digitale kurset går i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. Forskningsrådet gir i tillegg et tilbud om hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere gjennom individuelle, digitale møter. Individuelle møter må bookes på forhånd, og det er begrenset antall møter tilgjengelig. Dersom ingen av tidspunktene for individuelle møter passer, eller påmeldingen er fullbooket for aktuelt arrangement, kan du be om at Forskningsrådet tar kontakt med deg på et senere tidspunkt, ved å velge dette alternativet i påmeldingen.

Målgruppen er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.

Hva er SkatteFUNN?
Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. Kurset gir deg innsikt i hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter. Du får også informasjon om noen av endringene i SkatteFUNN som er innført etter nyttår.

Link til påmelding...