Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Superkraften i gode team

Vi vet at et godt team er viktig for enhver utvikling, og Jan Eric Wetteland, ledertrener i Deloitte, hevder at det ligger potensielt superkrefter i et godt sammensatt team.

- Med det rette teamet er det nesten ikke grenser for hva du kan oppnå, sier Wetteland.

HVA: Eat, Think & Innovate, lunsj med faglig påfyll
NÅR:
29. oktober kl 11.15 – 12.15 (foredraget starter 11.30)
HVOR:
Møterom: Hos Ingrid, Måltidets hus, Innovasjonspark Stavanger.Vi serverer gratis lunsj
HVORDAN:
Påmelding

Vi får høre om kraften som ligger i et team. Hva som kjennetegner et godt team. Typiske feil som gjøres i teamsammensetting og hvordan du kan skape psykologisk trygghet i ditt neste team.

Jan Eric Wetteland

Jan Eric Wetteland driver i dag lederutvikling i Deloitte, og har 12 års erfaring med organisasjonsutvikling og ledertrening i Norge og i utlandet. Han har formell utdanning innen organisasjonspsykologi. Hans akademiske bakgrunn kombinert med mange års erfaring fra rådgivningsbransje, har gitt ham en dyp forståelse av lederrollen og kraften i ledelse. Han er dyktig på effektivisering av ledergrupper, utvikling av bedre forståelse av de ulike medlemmene i teamet i form av psykologiske verktøy, samt å gi råd i strategisk utviklingsarbeid.

Eat, Think & Innovate blir levert til dag av:

Link til påmelding...