Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Trygg i skyen – hvordan sikrer du deg mot dataangrep?

De fleste bedrifter bruker skytjenester til pålogging, e-post, lagring av data og samhandling. Det er enkelt å kjøpe disse tjenestene, og de fleste fikser dette lett selv uten en IT-avdeling eller partner. Men hva med sikkerheten?

Er det slik at leverandørene av disse tjenestene sørger for at det er ivaretatt? Svaret på det er nei!

Tommy Junge fra IT-selskapet Veni gir oss noen advarsler og innsyn i trender innen hacking, løsepengevirus, phishing og annet røveri, noen praktiske tips om hvordan vi kan beskytte data, sjekklister for ikke-IT-ingeniører og at det faktisk ikke er så mye som skal til for å trygge bedriftsinformasjon.

Tenker du nå; «dette skjer ikke oss» - da bør du delta på Eat, Think & Innovate

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: 31.mai kl 11.15 – 12.15
HVEM: Tommy Junge fra Veni AS
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholder
Tommy Junge har 21 års erfaring fra IT-bransjen som utførende konsulent og rådgiver innen Klient, Datasenter og Cloud løsninger med fokus på sikkerhet. De siste fire årene har bistand til sikring av skyløsninger for små og mellomstore bedrifter i Microsoft 365 og Azure som spisskompetanse vært primæroppgave.
Tommy jobber til daglig i Veni som teamleder for en gruppe senior cloud-konsulenter, og er aktiv rådgiver for kunder som ønsker å beskytte «datagullet» sitt.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Merk at vi nå samler oss i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...