Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Valide Dagen 2

Hvordan og hvorfor jobber Validé sammen med etablert næringsliv?

Vi inviterer til Valide-dager for å koble folk og ideer og ikke minst inspirere hverandre. 30. april inviterer vi vårt nettverk innen etablert næringsliv.

Hva: Oval lunsj

Hvor: Innovasjonspark Stavanger , foajeen i Måltidets hus

Når: 30. april 2019 kl 12.00 – 13.30

Hvem: Åpent arrangement. Møt oss i Validé, møt våre partnere, møt våre dyktige gründere, møt hverandre.

Industriledere kommer for å fortelle om sin innovasjonskultur, og vi slipper til gründere som kan fortelle hvordan de gjorde det; sammen med etablerte bedrifter.

Vi serverer korte, energiske innlegg fra bransjen, selskap og gründere. Per Harald Vabø fra Felleskjøpet, Reid Skjærpe fra Aarbakke Innovation, Christian Vassdal fra Figgjo AS og sjefen over det rogalandske næringsliv; Tone Grindland NHO Rogaland.

Vi lykkes ofte best når nye selskap kobles til etablert industri.

Vi får korte pitcher fra selskapene Terp, Centraflow og Nabors.

Fra Validé kommer Kari Birgitte Melvær Wiig som er VRI-kompetansemegler, ekspert på å koble etablert næringsliv til forskere og forskningsmiljøene i Rogaland.

Hvordan: Påmelding: https://www.eventbrite.co.uk/e...

For oss handler alt om innovasjon
Validé er en del av innovasjons-økosystemet i Rogaland. Det har vi vært i 20 år, og er det noe historien vår har lært oss, så er det at EN person alene kan ha en sterk idé, men for å gjøre suksess så trenger du et team.

Navnet Validé er satt sammen av ordene value og idé – og det er vårt oppdrag i dette økosystemet; vi koble verdier og ideer for å skape nye selskap.

Link til påmelding...