Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSA Start nr8 profilbilde

Vi søker gode ideer. Nytt ITSA Start program

For å delta på ITSA Start er det nok å ha en god idé. Programmet bygger et solid fundament slik at gode ideer har de beste forutsetninger for å lykkes. Søk nå. Vi har oppSTART 21. april. Du må søke før 10. april.

Programmet er intensivt med fem fysiske samlinger over fem uker. Det kan bli ditt startpunkt for din startup.

Validé har 25 års erfaring med å utruste gründere og innovative ideer med kunnskap, nettverk og kapital. Vi vil at dine gode ideer og løsninger, nye produkter, teknologi og tjenester skal ha suksess, og timingen er viktig; Kunnskap må være tilgjengelig når du og din idé trenger det. Derfor tilbyr vi fem ferdigheter på fem uker.

Etter programmet skal gründere sitte igjen med et pitchdeck og en prototype/skisse/MVP av sin idé som kan brukes i møter med partnere, investorer, soft funding med mer.

Programmet kjøres fra kl. 09 -15 hvor de siste 2 timene er til praktisk arbeid. Programmet er gratis.

Timeplan
• 21. april: Du &ideen
• 28. april: Marked & salg
• 5. mai: Folk & Fremtid (team og partnere)
• 12. mai: Forretningsmodellering & MVP
• 19. mai: Finansene & Jussen
• 2. juni: Finalepitch kl- 12-15.

MER INFO OG SØKNAD: https://www.itsaccelerator.com/program

ITSA start nr8 innhold

Hvem kan søke?
Vi ser etter gründere på idéstadiet og selskap i oppstartsfase som ønsker å teste ideen sin. Vi stiller ikke krav til fullstendig team, ei heller at AS er etablert. Vi søker gründerselskap som gjør noe som ikke er gjort før, og som løser utfordringer på en annen måte enn dagens løsning. Gründeren må ha pågangsmot, være lærevillig og motivert til å jobbe mot et mål.

Hvordan gjør vi det?
Vi starter i uke 16. Vi møtes én gang i uken, hver torsdag kl 09 – 15. Programmet avsluttes i uke 20, men vi kjører DemoDay 2. juni hvor alle presenterer sin forretningsplan. I tillegg til fysiske samlinger setter vi sammen e-læringsmoduler som du trenger, alt etter behov for kompetanse. Målet er at selskapene bygger opp innhold til en forretningsplan. Programmet lar seg kombinere med jobb eller studier.

Hva koster det?
Vi krever ingen deltakeravgift.

Hvordan søker jeg?
Registrer din interesse her: https://valide.no/kontaktskjema, og huk av på ITSA Start.

Søknadsfrist: 10. april 2022.

Hva krever vi?
Vi ønsker at du, medgründer og/eller andre i teamet deltar 6 timer pr. uke fra 09.00 -15.00 på fysisk møte hvor vi har forelesere, oppgaver, pitcher mm. I hovedsak er dette lagt til torsdager. Vi ser etter ideer innenfor våre hovedområder som er helse, energi eller smart teknologi, men søk eller ta kontakt med oss dersom du lurer på om din idé passer for programmet.

Hvor holder vi til?
Validé holder til i Innovasjonspark Stavanger på Ullandhaug.
Adressen er Olav Hanssensvei 7A, 4021, Stavanger.

Link til påmelding...