Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Virksomhetsstyring er å rydde i systemrotet

Mangel på system eller systemer som ikke snakker sammen, er usynlige tidstyver for mange selskap.

Systemrot kan skape frustrasjon i hverdagen for den enkelte bedriftsleder og de ansatte, og det påvirker selskapets effektivitet med tanke på kunder, renomme og økonomi.

Løsningen er selvsagt å rydde opp, men hvordan går du frem og hvilke verktøy finnes for en leder av en liten eller mellomstor bedrift? (SMB).

Mona Bokneberg fra Mantle Analytics vil synliggjøre fordelene med å holde orden i sysakene, og illustrerer hvordan en real opprydding kan gi netto gevinst. I foredraget gir hun oss seks nøkkelfaktorer som leder til suksess.

Våger du å utfordre deg selv; dine egne system og vaner? La oss ta et dypdykk i mulighetene!

HVA: Eat, Think & Innovate, påfyll for mage og hjerne
NÅR: 6. oktober kl 11.15 til 12.15, lunsj først og foredrag fra kl 11.30
HVOR: Atriet, hagen, i i3, Innovasjonspark Stavanger
HVEM: Mona Bokneberg fra Mantle Analytics
HVORDAN: Påmelding i link. Gratis

NB: Merk deg at Eat, Think & Innovate flytter til vårt nye fellesområde, «Atriet», i i3 i Innovasjonspark Stavanger. Kom og opplev den gode, lyse hage-atmosfære blant benker, bord og palmer.

Om foredragsholder
Mona Bokneberg er leder for forretningsutvikling i Mantle Analytics, og har mange års erfaring innen prosjekt- og økonomistyring.

Mantle Analytics er et team av spesialister innen virksomhetsstyring, og jobber i skjæringspunktet mellom økonomi og teknologi. De skreddersyr digitale løsninger til budsjettering, analyse og rapportering.

SE FILMEN: Selskapet STRESS AS

Link til påmelding...