Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Plakat Eat Think Innovate V2

Zaptec fra 0 til 100 - hvordan takle voksesmertene?

Zaptec startet i 2012 med sprikende ideer, men er i dag en rekylbedrift som elbil-ladeselskap. De ansatte kaller seg Zapiens. Det ble 86 flere av dem i løpet av 2022, og selskapet er etablert i syv land.

Hva skjer når man treffer markedet så kontant og går fra være en startup til et børsnotert, internasjonalt selskap?

Kom på lunsjarrangement vårt og hør Zaptec sin historie og deres erfaringer med å vokse i rakettfart. Vi lurer på hva som kreves av profesjonalisering for å fikse dette? Hvilke voksesmerter Zaptec har kjent på, og hvordan de har løst det? Og hva betyr det, egentlig, å være en Zapiens?

Maiken Økland er kommunikasjonssjef i Zaptec, og en dyktig formidler. Hun sier selv at 2022 ga henne hard hud og at hun har gått fra å være potet i markedsavdelingen på våren 2021 til å ansette eget team, påvirke organisasjonskartet og til å etablere en global kommunikasjonsstrategi.

HVA: Eat, Think & Innovate
HVOR:
Innovasjonspark Stavanger, atriet, i3
NÅR: torsdag 16. mars kl 11.15 – 12.15
HVEM:
Maiken Økland, kommunikasjonssjef i Zaptec
HVORDAN: Påmelding i lenken. Gratis.

Om foredragsholderen
Maiken Økland gikk fra freelancer til å ha ansvar for Zaptec sin kommunikasjon, internt, nasjonalt og globalt. Hun har jobbet i Zaptec siden april 2021. Hun er utdannet journalist ved UiS, og driver podcasten «Avdelingsmøte med Maiken og Susanne» i kompaniskap med Susanne Todnem.

Om Eat, Think & Innovate
Eat, Think & Innovate er en faglig lunsj, for mage og hjerne, utviklet av innovasjonsselskapet Validé og Innovasjonspark Stavanger. Her gir vi gründere og selskaper en matnyttig møteplass med faglig påfyll. Eat, Think & Innovate arrangeres i atriet, hagen, i i3.

Link til påmelding...