Digitalisering | Exit
Bityoga 75Px
BitYoga
Dataene dine er verdifulle, men det samme er personvernet ditt. Teknologien til BitYoga snur den tradisjonelle datakontrollstrømmen; fra selskapenes servere tilbake til den som produserer dataene.
https://bityoga.com/
Vårt bidrag

• Validé TTO
• Inkubator
• Investering fra Validé AS
• Exit

Mer om BitUnitor AS

BitYoga heter i dag BitUnitor AS.

I den datadrevne verden vet vi ofte ikke hvem som samler inn, bruker og selger dataene våre, og hvorfor de gjør det. Bedrifter trenger kundedata for å yte tjenester som vi forventer og trives med, men bedrifter er også i et konkurranseutsatt marked. Da er data, mye data og persondata en viktig ingrediens. Vi ønsker å dele ting digitalt med familie, venner og organisasjoner vi stoler på. Men personvernet vårt blir stadig oftere kompromittert.

bitYoga bruker block-chain teknologi, og har utviklet en plattform som trygt lar deg dele dataen dine med hvem som helst, samtidig som du har kontroll over hvem du har delt med og hvordan den blir brukt. Du kontrollerer når, hvordan og med hvem dataene dine deles, alt administrert via BitYoga.

bitYoga er en spin-off fra Universitetet i Stavanger (UiS). Selskapet har vært partner i flere EU-prosjekt i regi av Horisont, og mottok i 2018 «Seal of Excellence» fra EU-kommisjonen for sin teknologi. Validé TTO har bistått selskapet med kommersialisering. 

Selskapet ble etablert i 2016. Gründerne av BitYoga AS er UiS-professor Chunming Rong og Antorweep Chakravorty. Chunming er i dag daglig leder i BitUnitor. 

BITYOGA:

Datakontroll er redningen for delekulturen

-Vi skaper neste generasjon internett ved å gi brukerne kontroll over egen data. Med bitYoga kan du fortsatt dele innhold, men kryptere, slik at ingen tredjepart kan nyttegjøre seg av innholdet ditt.
Bityoga 7
Newborn Time team

FORSKNING:

BitYoga bidrar til bedre helsehjelp for nyfødte

BitYoga driver med blockchain og databehandling. Selskapet bistår nå forskere fra UiS, SUS og Lærdal Medical i prosjektet NewbornTime som skal berge nyfødte liv. Prosjektet har fått 12 millioner kroner av Forskningsrådet.