Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSA Growth loading 2

ITSA Growth lader vekstselskap

ITSA-programmet gir deg kritisk viktig forretningskompetanse, nyttige verktøy for at du kan rigge ditt selskap for vekst og et sterkt nettverk slik at selskapet ditt kommer seg ut. I verden.

Når Validé 19. oktober 2021 åpner dørene for tredje pulje med ITSA Growth selskaper, kan allerede 27 selskap fortelle «the newbies» om nytteverdien av disse fire, intensive månedene med læring, personlig vekst og nettverk. Mange av de uteksaminerte er blinkende stjerner på startup-himmelen, nasjonalt og internasjonalt.

BEYONDER:When growing a company in an extremely competitive industry, like the energy storage market, we have no time to loose. Therefore it was no doubt for Beyonder to attend ITSA Growth after we were introduced to the topics and the experienced partners in the program. We needed an arena where we could test and experiment “off the record” our business concepts without having fear to fail and at the same time build relationship to potential new business partners. ITSA Growth is highly recommended by the Beyonder management team for all companies that aim for this opportunity.

- Bjarte Magnussen, Beyonder

PICKR.AI: «ITSA Growth har spart oss for mye tid og gitt oss en mye større tro på Pickr.AI sin fremtid! Her fikk vi innsikt og lærdom gjennom deres brede og imponerende nettverk samt blitt pushet til å hele tiden utfordre våre overbevisninger. Tøffe og lærerike samlinger, men det er hjemmeleksen til neste samling som virkelig har hevet Pickr.AI sin mulighet til suksess. Anbefales på det sterkeste til alle som vil vokse gjennom å akseptere at «alt kan bli bedre om en bare tillater seg å bevege seg utenfor komfortsonen».

- Roald Valen, CEO, Pickr.Ai

Men hvorfor skal du delta med ditt selskap?

-Vi ser etter selskap som er i tidlig vekst, men som har en teknologi og et marked. De må være klare til å hente kapital de neste 6 til 12 månedene, og teamet må ha ambisjoner om å vokse. Vi ser særlig etter selskap som har internasjonale ambisjoner, sier Gry Isabel Sannes, ITSA-ansvarlig og inkubatorleder i Validé.

-Jeg våger å påstå at det ikke finnes ett program i Norge som har så mye ekspertise som vi har. Vi har også stor tro på fysisk oppmøte, både fra ekspertene som deler av sin tid, og fra et kobbel med investorer. Det gir nettverk på stedet, sier Sannes.

ITSA Growth. loading. 1

TIL LADING: ITSA-leder Gry Isabel Sannes og fondsforvalter Eirik Sønneland er klar for å lade nye vekstselskap. (Foto: Hilde Garlid)


Vårt driv er at selskap skal lykkes
Validé har mer enn 25 års erfaring med å bistå selskap med raskere og sikrere vekst. ITSA-programmene bygger på all denne kunnskapen og erfaringen og det nettverket som innovasjonsselskapet Validé har opparbeidet seg innen finans, industri, vekstselskap og akademia.

-Det er vårt DNA å forstå hva som skal til for å lykkes. Vi har jobbet med snart 1000 selskaper, og vi er en non-profit aktør i det mangfoldige økosystemet for næringsutvikling. Vi deler kunnskap, erfaring og nettverk og investerer i selskaper i tidlig fase. I ITSA-programmene topper vi vår egen mangfoldige erfaring og kunnskap med rykende fersk ekspertkompetanse, sier Sannes.

-Når A´Head kommer så deler de av den beste kompetansen som finnes på lederrekruttering. Når advokatfirma Tommessen deltar, så får du førstehåndskjennskap til hvordan du prepper en case for å hente investering. Når Kjell Skappelen fra TDVeen snakker om organisasjonsutvikling, så kommer den lærdommen fra en som har tatt flere selskaper til børs. Denne gjengen deltar ikke fordi de ikke har andre ting å gjøre. De kommer fordi de vet at på ITSA Growth er det samlet et knippe svært interessante selskap. ITSA Growth er en due dilligence for investorer som får kommet tettere på både interessante vekstselskaper, men også møter med teamene og hva som driver dem, sier Eirik Sønneland, fondsforvalter i Validé.

Bærekraft som læringsmodul
Av de samme kvalitetsgrunner støtter Sparebankstiftelsen SR-bank, for andre år på rad, en av programmets læringsmoduler; Environmental, Social and Governance (ESG).

Det er en internasjonal metode for å evaluere selskapers bevissthet, strategi og etikk innen miljø og sosiale forhold. ESG blir ofte på norsk kalt bærekraftighet, og handler om selskapets risikostyring, noe som er særdeles viktig skal selskapet nå investorer og et stort marked.

ITSA Growth sparebankstiftelsen

BÆREKRAFT: Sparebankstiftelsen SR-bank støtter ITSA Growth sin ESG-modul for andre år på rad. - Et læringsprogram som har til formål å skape ny aktivitet i næringslivet støtter vi gjerne, sier Tor Dahle, som er daglig leder i Sparebankstiftelsen SR-bank. (Foto: Hilde Garlid)


- I år retter vi et særlig fokus på S´en; Social. Kapasiteter som seriegründer Silje Veen fra TDVeen og Marie Amelie fra Factiverse (deltaker på ITSA Growth batch 3) er blant dem som deler av sin innsikt, sier Sønneland.

- Hvorfor skal selskapene være opptatt av ESG?

-Det er enklere å implementere ESG fra start i produksjon, økonomistyring eller tjenesteutvikling. Dette er en gylden mulighet for selskapene, sier Sønneland.

- Miljødelen av ESG er det helt åpenbart at man må ha kunnskap om, men det menneskelige har alltid vært viktig for oss i startupbransjens tidligste fase. Vår mangeårige erfaring er at det er team som lykkes, ikke teknologi eller løsninger. Det viktigste for oss er å validere teamet og deres motivasjon for å nå mål, og bidra til å bygge de beste teamene som kan lykkes. Vår erfaring er at det finnes ingen snarvei til suksess. Den veien går gjennom hardt arbeid, fyrt opp med en stor dose engasjement, men også evnen til å ta til seg lærdom og lytte til erfaring fra andre underveis. ITSA Growth er et sted å starte for å trygge reisen, sier Gry Isabel Sannes.

SØK NÅ: Informasjon og søknadskjema

ITSA3.partnere