Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
INKUBATOR 2022

Validé søker to forretningsutviklere

Vil du være med å skape morgendagens bedrifter? Validé AS leverer innovasjonsmuligheter i toppklasse. Nå trenger vi to nye kolleger for å utvikle nye innovasjonssuksesser.

Hver dag jobber vi for å gjøre verden til et bedre sted ved å hjelpe fram produkt og løsninger hentet fra forskning, fantastiske ideer fra gründere og forretningskonsept fra næringslivet.

Validé er en del av innovasjonsøkosystemet i Rogaland, men våre resultat har global effekt; enten vi jobber med helseteknologi som redder liv, digitalisering som endrer hverdagslivet eller fornybare energikonsept.

SØK HER: Validé søker to engasjerte forretningsutviklere

Hva gjør Validé?
Vi tilbyr oppstartsselskap veiledning og spesialdesignede vekstprogram, vi investerer i de beste ideer og team, og vi har et stort nettverk i akademia og i industri og næringsliv.

Validé holder til i Innovasjonspark Stavanger; en internasjonal næringspark for innovasjon, forskning og næringsutvikling. Vi samarbeider tett med øvrige inkubatorer, forskningsmiljø og næringshager i Rogaland, og landet for øvrig.

Energi, helse og digitalisering er Validé sine tre strategiske satsningsområder. Vi ønsker nå å styrke teamets kompetanse og nettverk innen disse tre områdene.

ITSA Demo Day

VEKSTPROGRAM: Å drive og utvikle vekstprogrammene til Validé ITSAccelerator, er en viktig del av oppgavene til våre nye forretningsutviklere (Foto: Hilde Garlid)

Vi søker to forretningsutviklere
Vi søker engasjerte og initiativrike personer med utdannelse på Master/Siv.ing-nivå. Du bør ha erfaring fra forretningsutvikling, teknologiforståelse, ha industrielt nettverk og gjerne erfaring med gründerskap. Du må kunne jobbe strukturert, praktisk og være selvgående.

Dine oppgaver blir:
• Rådgivning av oppstartsselskaper i tidlig vekst innen satsingsområdene våre (energi, helse, digitalisering)
• Formidling og presentasjon av bedrifter, prosjekt og aktivitet
• Samarbeid/utvikling/ledelse av våre prosjektteam innen forretningsutviklingsprogrammer (ITSA og GründerAcademy), forskningssamarbeid (TTO), investor -og bransjenettverket vårt i næringsklyngene.
• Bistå med daglige oppgaver i Validé

Du må ha:
• Utdannelse på Master/Siv.Ing. nivå
• Minimum 5 års erfaring – erfaringens relevans vil vektlegges
• Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner – norsk og engelsk
• Gode samarbeidsevner
• Stor arbeidskapasitet og evne til selvstendig arbeid
• Løsningsorientert og positiv innstilling

Søknadsfrist: 14. september 2022

Vi tilbyr:
• Spennende og varierte oppgaver og et godt arbeidsmiljø
• Stort regionalt, nasjonalt og internasjonalt nettverk
• Konkurransedyktig lønn- og pensjonsordning

Ta kontakt med daglig leder Anne Cathrin Østebø (+47 93 69 90 95)

Kommunikasjonsansvarlig Hilde Garlid (+47 90 53 18 16) eller forretningsutvikler Terje Handeland (+47 90 09 30 47) dersom du har spørsmål om stillingene.

Søknad og CV sendes, via Finn.no innen 14. september 2022.

Om Validé
Vårt samfunnsoppdrag er å hjelpe fram de mest innovative forretningskonseptene og de beste forskningsbaserte resultatene i Rogaland til vekst og rask kommersiell suksess. Vi er 25 personer i Validé-teamet som har spisskompetanse innen forretningsutvikling, prosjektetablering og kapitalinnhenting, og vi har et unikt nettverk etter 25 år i innovasjonsbransjen.