Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
Illustrasjonsfoto Pære

Vi søker en kollega med engasjement, kunnskap og nettverk

Vi søker etter kollega som har kunnskap, teft og engasjement for å bidra til å løse energiutfordringene. Ditt fokus er å bistå forskere og gründere til å utvikle ideer til kommersielle suksesser i samarbeid med næringslivet.

Arbeidsgiver: Validé AS
Stillingstittel:
Forretningsutvikler for energi
Søknadsfrist:
14.04.2020
Ansettelsesform:
Fast

For information in English, go to Finn.no

Vi søker etter kollega som har kunnskap, teft og engasjement for å bidra til å løse energiutfordringene. Ditt fokus er å bistå forskere og gründere til å utvikle ideer til kommersielle suksesser i samarbeid med næringslivet.

For oss i Validé handler alt om innovasjon. Vi hjelper fram de mest innovative konseptene fra forskning og fra næringsliv til raskere vekst og kommersiell suksess. Vår spisskompetanse er forretningsutvikling, prosjektetablering, kapitalinnhenting og vi har et unikt nettverk. Validé er en del av innovasjonsøkosystemet i Rogaland, og våre resultat har global effekt, enten vi jobber med helseinnovasjon som redder liv eller et fornybart energikonsept. Forskning og løsninger vi har jobbet med finnes i dag i folks hjem, på havets bunn, i verdensrommet, på alle kontinent; - og dette fortsetter vi å gjøre, hver dag.

Bli med i vårt team for å forandre verden!

Hovedfokuset ditt blir rådgivning av oppstartsselskap innen energifeltet, samt å kommersialisere forskningsresultat fra ett eller flere av forskningsmiljøene til Universitetet i Stavanger, Stavanger universitetssjukehus, NORCE, NOFIMA, NIBIO, HVL og NMBU. Du vil arbeide i koblingen mellom forskning, gründerskap og klyngeutvikling.

Vi søker en engasjert, selvgående og initiativrik person med utdannelse på masternivå. Du må ha erfaring og et godt nettverk fra næringslivet. Du bør ha kunnskap om utvikling av forretningsplaner, interesse og god kjennskap til etablering av gründerselskap, lisensforhandlinger, samarbeid med næringsliv og innhenting av kapital.

Les hele utlysingen, og søk her: Finn.no

V FOR VALIDÉ: Et knippe av dine nye kollega med en klar visjon: Vi, Validé og victory. Gry Isabel Sannes, Anne Klepp Andersen, Eirik Sønneland og Anne Cathrin Østebø.