Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup
ITSA Start 2022 Demo Day 5

Vi søker gode ideer. Nytt ITSA Start program

For å delta på ITSA Start er det nok å ha en god idé. OppSTART 26. april, og du må søke før 15. april. Ett selskap vil få tilbud om 100.000 kroner i investering fra Validé.

Programmet er intensivt med fem fysiske samlinger over fem uker. Dette kan bli ditt startpunkt for din startup. Hvordan? Det eneste du trenger å gjøre er å søke. Programmet er gratis for deg, og Validé legger 100.000 kroner i investeringspotten.

Hvorfor gjør Validé dette?

Vi vil at dine gode ideer og løsninger, nye produkter, teknologi og tjenester skal ha suksess, og timingen er viktig; Kunnskap må være tilgjengelig når du og din idé trenger det. Derfor tilbyr vi fem ferdigheter på fem uker.

Etter programmet sitter du som gründer igjen med et pitchdeck og en prototype/skisse/MVP av din idé som kan brukes i møter med partnere, investorer, soft funding med mer.

Timeplan

⭐️ Uke 1 DU & IDEEN
⭐️ Uke 2 MARKED & SALG
⭐️ Uke 3 FOLK & FREMTID
⭐️
Uke 4 TING & SÅNT
⭐️
Uke 5 FINANSENE & JUSSEN

MER INFO OG SØKNAD: ITSAccelerator.com

Inkubator team Valide

DE GODE HJELPERNE: Kunnskap, erfaring, nettverk, penger og peiling - teamet til Validé som jobber med gründere har spesialkompetanse på det oppstartselskap trenger. (Foto: Hilde Garlid)

Hvem kan søke?
Vi ser etter gründere på idéstadiet og selskap i oppstartsfase som ønsker å teste ideen sin. Vi stiller ikke krav til fullstendig team, ei heller at AS er etablert. Vi søker gründerselskap som gjør noe som ikke er gjort før, og som løser utfordringer på en annen måte enn dagens løsning. Gründeren må ha pågangsmot, være lærevillig og motivert til å jobbe mot et mål.

Hvordan gjør vi det?
Vi starter 26. april. Vi møtes én gang i uken, onsdager kl 09 – 16. Unntaket er torsdag 11. mai. Programmet avsluttes i uke 24 med DemoDay hvor alle presenterer sin forretningsplan. I tillegg til fysiske samlinger setter vi sammen e-læringsmoduler som du trenger, alt etter behov for kompetanse. Målet er at selskapene bygger opp innhold til en forretningsplan. Programmet lar seg kombinere med jobb eller studier.

Hva koster det?
Vi krever ingen deltakeravgift.

Hvordan søker jeg?
Registrer din interesse her: https://valide.no/kontaktskjema, og huk av på ITSA Start.

Søknadsfrist: 15. april 2023.

Hva krever vi?
Vi ønsker at du, medgründer og/eller andre i teamet deltar 7 timer pr. uke fra 09.00 -16.00 på fysisk møte hvor vi har forelesere, oppgaver, pitcher mm. I hovedsak er dette lagt til onsdager, med unntak av torsdag 11.mai.
Vi ser etter ideer innenfor våre hovedområder som er helse, energi eller smart teknologi, men søk eller ta kontakt med oss dersom du lurer på om din idé passer for programmet.

Hvor holder vi til?
Validé holder til i Innovasjonspark Stavanger på Ullandhaug.
Adressen er Olav Hanssensvei 7A, 4021, Stavanger.