Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

Hundepasserne

DREAM-TEAM: Elisabeth Kverneland (veterinær), Anne Tjønneland (veterinær), Karoline Solberg Heim (CEO) og Linn Therese Vatsvåg (jurist) utgjør teamet i AniPort AS. (Foto: AniPort)

AniPort startet i 2019 og er en videreutvikling av Hjemmekennel som ble opprettet i 2015. AniPort tilby én felles nettside for alle tjenester til dyr og til dyreopplevelser.

AniPort startet av fire dyreelskere fra Stavanger som ønsket å tilby et alternativ til kennel.

-Gjennom flere år som hundeeiere erfarte vi hvor vanskelig det var å finne trygge og pålitelige hundepassere. Firmaet ble bygget på et brennende engasjement for dyr, og et mål om at hundeeiere skal kunne være sikker på at hunden får et femstjerners opphold hos en dedikert hundepasser mens de er bortreist.

Visjonen er å tilby de beste hundepasserne i Norge. Gjennom veterinærgodkjenning av hundepasserne kvalitetssikrer AniPort sine tjenester.

Teamet består av to veterinær, en forretningsutvikler og en jurist som alle har et brennende engasjement for dyr.

Støttet av Validé
AniPort AS deltok på ITSA Growth vinteren 2019/2020.
AniPort AS vant publikumsprisen på ITSA Growth Finale DemoDay.
I 2020 ble AniPort det 10. selskapet i investeringsporteføljen til presåkornfondet Validé Invest I