Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

Beljo - We build smiles

Beljo Toys er et selskap som er lokalisert i Suldal i Norge. Lekene våre henvender seg til barns kreativitet, men som alle voksne kjenner til har barn begrenset tålmodighet. Derfor er våre produkter utviklet i troen på at barn skal lære mens de leker. Intuitiv lek og kreativitet stimulerer barns fantasi og forskertrang. Raske resultater gir positive opplevelser av mestringsevne - som er viktig for barn.

Terje Gundersen er grunnleggeren av Beljo Toys, en familiefar til tre gutter som alle elsker utfordringer. Navnet "Beljo" er basert på de første bokstavene i barnas navn: Baard, ELias og JOnas.

Gründeren har utviklet en patentert unik magnetisk kobling, som holder treklossene godt sammen.

Små barnehender kan enkelt ta dem fra hverandre ved å rotere på klossene, og ved hjelp av denne teknologien vil de enkelt løsne fra hverandre. Denne patenterte nøkkelfunksjonen kalles «Magneto-I-lock».

Støttet av Validé:
• Inkubatorselskap
• Investering fra Validé AS