Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

Coating for oppdrettsutstyr

RENT: Miljøvennlig impregnering av alt utstyr i bruk i fiskeoppdrettsnæringen er hovedproduktet til Europenano. (Foto: Europenano.no)


EuropeNano AS ble etablert i januar 2017, og er distributør av nano-teknologiske produkter innen renhold, desinfisering og overflatebehandling.
Bedriften startet med forskning og utvikling av produkt, for miljøvennlig impregnering av notposer til oppdrettsnæringen. Videre har bedriften tilegnet seg flere unike produkter innen nanoteknologi med stort fokus på helse og miljø.

EuropeNano AS sine produkt er testet av flere instanser og i flere land.

Bård Eriksen og Eirik Stokkenes er gründere av to selskap. CSI Marine Cleaning som utvikler miljøvennlig vask av skipsskrog og nøter for oppdrettsnæringen, og Europenano AS som utvikler en slags coating for oppdrettsutstyr.

Produktene er olje- og vannavstøtende og skal kunne brukes på for eksempel solcellepaneler, vinduer, kjeledresser og nøter. Det kan brukes på alt som utsettes for fuktighet; som klær, tre, plast og stål.

Coatingproduktene er fra USA og Canada som Europenano AS har agentur på. Selskapet utvikler også flere egne blandinger for å optimalisere bruken, og en viktig ingrediens er enzymer fra vannliljer som er vannavstøtende.

Støttet av Validé:
• Inkubatorselskap
• Forretningsutvikler: Martin Sigmundstad
• Investering fra Validé AS