Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

Å våge, tro og drømme

NETTVERK: Linda Øye i selskapet Fra offer til kriger, blir brukt og lyttet til som en person som har erfaring fra norsk psykiatritjeneste. Her sammen med tidligere helseminister Bent Høie og eks-statsminister Erna Solberg. (Foto: Hilde Garlid)


Vi jobber med drømmene og målene til den enkelte deltaker. Det er dette som setter kursen for hvor mennesker vil med livene. Det første steget i kurset er å formulere en drøm. Alt som skjer etter dette vil være tilpasset hver enkelt.

Vi har ingen ferdig definert prosess som alle må trykkes gjennom, men bruker vår unike kombinasjon av erfaringskompetanse og fagkunnskap til å gi akkurat den støtten deltakerne trenger der de befinner seg akkurat nå.

Vi forholder oss ikke til diagnoser eller fortid, men til hele mennesket.

Linda Øye er gründer og primus motor i selskapet «Fra offer til kriger» som driver med kurs, foredrag og stand-up forestillinger om offerrollen.

Første kurset var i 2014, og målet er at deltakerne skal komme seg ut av offerrollen ved å sette seg egne mål. Det kan være alt fra å komme seg ut i arbeid, starte på skole eller synge i kor. Kurslederne motiverer og styrker deltakerne ved å få dem til å finne krigeren i seg selv.

Linda Øye fikk Rogaland fylkeskommunes Bragdpris for 2017 for sitt arbeid innen psykisk helse.

Linda Øye har også opprettet selskapet «Sprekker i fasaden» som tilbyr kurs og veiledning for unge mennesker som har havnet på utsiden av skole- og arbeidsmarked. Validé har også investert i selskapet.

En dokumentar om krigerne fra Vinterfilm

Støttet av Validé:
• Inkubatorselskap
• Forretningsutvikler: Marit Størseth
• Både selskapet «Fra offer til kriger» og «Sprekker i fasden» har fått Investering fra Validé AS