Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

Enkleste kompresjonsstrømpe

Jasa Medical Tobias

JASA-strømpen er utviklet for å være verdens enkleste kompresjonsstrømpe å bruke gjennom en unik og patentert glidelåsfunksjon. JASA-strømpen trekkes enkelt på og av med glidelåsen trukket ned, og aktiveres ved lukket glidelås. Bak glidelåsen er et beskyttende lag mot huden. Kompresjonsstrømpen er 3D strikket i elastiske kvalitetsmaterialer for optimal passform.

Jasa Medical er et helseteknologiselskap som gjennom brukerorientert innovasjon, ny produksjonsteknologi og -tekstiler har utvikler en revolusjonerende kompresjonsstrømpe. Vår mål er å: «Forbedre livskvaliteten til kompresjonsstrømperbrukere, øke selvhjulpenhet og redusere tap av folkehelse gjennom rett og økt bruk»

Vi har gjennomført flere brukertester av prototyper med påfølgende produktforbedringer. Testene har gitt svært positive resultater. Selskapet jobber nå med å utvikle en kommersiell kompresjonsstrømpe. Dette gjøres i tett samarbeid med Jasa Medicals støttespillere og partnere.

Støttet av Validé:
• Inkubator selskap
• Investering fra Validé AS
• Medlem av helseklyngen Norwegian Smart Care Cluster (NSCC)