Without farming a single animal, SifoTEK offers a new way of producing food and healthier ingredients without compromising on taste or nutrients. SifoTEK´s assessments shows that the technology allows us to reduce up to 90% greenhouse gas emissions vs conventional Food Tech.
With the full response to the green shift, SifoTEK brings innovation to our daily life for a kinder and greener tomorrow. No animal is slaughtered or abused. There is no negative impact on our planet.
SifoTEK use the Precision Fermentation technology choosing good DNS to alter a healthier life. They create animal-like, clean proteins with a short time, typically a few days, instead of 1-2 years to farm a cow, sheep, or salmon.
SifoTEK is founded by entrepreneurs and Ph.D scientists, based in Stavanger, Norway. The team have experience in Biotechnology, Microbiology, Chemical engineering, and Food & Healthcare industries.
Supported by Validé:
• Investment from Validé Invest II
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til teknisk funktionalitet samt trafikkmåling for å optimalisere hjemmesiden og levere en best mulig brukeropplevelse. Ved å trykke ”Aksepter alle” gir du samtykke til disse formål.
Aksepter alle Cookies Aksepter NØDVENDIGE COOKIES InnstillingerTekniske cookies er nødvendige for hjemmesidens grunnleggende funksjonerfunktioner som f.eks. sidenavigering Uten slike cookies fungerer ikke nettstedet som det skal. Du kan derfor ikke reservere deg mot disse..
Cookies i Statistikk-kategorien hjelper oss med å forstå hvordan de besøkende bruker nettstedet vårt, ved å samle inn og rapportere opplysninger anonymt.
Innovasjonspark Stavanger | Professor Olav Hanssensvei 7A, 4021 Stavanger |
Postboks 8034, 4068 Stavanger I Tel.: 51 87 40 00 I E-post: post@valide.no | Privacy & Cookie Policy