Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

IT-verktøy for interiørdesignere


HomeSky før og etter

Teamet bak Sky of Norway bruker sin kunnskap fra interiørbransjen og vil skape en bedrift som bidrar til vekst for interiørdesignere i hele verden. Konseptet bygger på en helt ny forretningsmodell med stort internasjonalt potensial.

Gründer Vibeke Vestre mener interiørdesignere er en forsømt yrkesgruppe når det kommer til IT-løsninger. Klipp og lim er hverdagen for mange av hennes kollega. Ved å analysere alle sine egne arbeidsprosesser, har hun utviklet løsningen SkyHome.

Sky of Norway Vibeke Vestre og Alexandra


Det er en digital plattform mellom interiørdesignere/arkitekter og høyprofilerte varemerker innenfor møbler og interiør. Programvaren gjør det mulig å vise prosjekt med fotorealistisk 3D-bilder, film og VR-teknologi, og programmet er sømløst integrert med selskapets egen nettbutikk som huser et stort antall leverandører fra kjente, internasjonale merker.

Det Haugesund-baserte selskapet ble etablert i 2019 av Vibeke Vestre og hennes datter Alexander Germyn. De kom raskt i kontakt med Validé Haugesundregionen, som både har investert i selskapet, men også bidratt, via investornettverket Connect BAN, til at flere investorer har fått kjennskap og investert i Sky of Norway. Blant annet har Bømmelfjord AS, Tej Investment AS, Vanadis AS og Karmøy Næringsfond AS.

Støttet av Validé:
• Inkubatorselskap hos Validé Haugesundregionen siden februar 2019
• Forretningsutvikler: Rikke Lønning
• Investering fra Validé Haugesundregionen
• Investering fra presåkornfondet Validé Invest II


Møbelkolleksjon fra tech-gründere

Interiørgründerne Vibeke Vestre og Alexandra Germyn i startupselskapet Sky of Norway, lanserer nå sitt eget varemerke, Diamo. Deres gründerreise og nye produkt blir 12 siders reportasje i interiørmagasinet Bonytt.

Våren 2022 ble Vibeke Vestre kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner. Interiørdesigneren har siden 2019 hatt en eventyrlig spennende gründerreise med visjonen om å gjøre interiørarkitekter mer digitale, og at veien fra story board til butikk bare et tastetrykk unna.

Sky of Norway har vært en del av inkubatoren i Validé Haugesundregionen, med Rikke Lønning som forretningsutvikler. Startup-selskapet har fått investering fra Validé Invest II.

Software-løsningen for interiørarkitekter har fått navnet SkyHome, og er i dag den ledende plattformen for interiørdesignere innen digitale komplett-løsninger.

-Reisen vi har gjort i Sky of Norway har vært fantastisk! At vi nå får muligheten til å uttrykke oss kreativt, gjør jobben vår til en drøm, sier Vibeke Vestre. Hun og datteren Alexandra Germyn har sammen designet og lanserer nå varemerket Diamo.

SE BILDER: Diamodesign.no

Leken luksus

- Vi ønsker å gi kundene våre den deilige følelsen det er å se noe som er nytt og annerledes. Diamo er kanskje en form for leken luksus, med møbler som «eier» rommet og som skaper wow-faktoren vi ønsker oss i våre hjem. Noe er stramt og moderne, og noe er varmt og mykt. Vi følger ingen regler og er ikke bundet i en satt varemerke-strategi eller i krav om at kolleksjonen skal følge en rød tråd. Noe designer vi selv, noe utvikler vi i samarbeid med andre og fremover stiller vi oss også åpne for nye spennende samarbeidsformer med andre inspirerende formgivere, skriver Vibeke Vestre i en pressemelding.

Selskapet som har hatt base i Haugesund, har nå byttet adresse til Oslo.

- Diamo skal alltid skille seg ut i mengden, med bærekraftige kvalitetsmøbler som er «made to last». Kolleksjonene skal være små og oppsiktsvekkende og vi lover å ikke falle for fristelsen i å skape volums-produkter. Hos oss skal du ikke finne en tradisjonell, klassisk sofa i grått.

Sky of Norway Diamo 2

STIL: - Vår ambisjon er å skape møbler som oser av en modig form for ekstravagant eleganse, sier Vibeke Vestre om deres nye varemerke Diamo. (Foto: Diamo)

Hva er Sky of Norway?
Sky of Norway AS er en norsk gründerbedrift som siden 2019 har utviklet seg til å bli et selskap som viser stort internasjonalt salgspotensial.

Skyhome er en software-løsning som gjør det mulig å visualisere interiørprosjekt med fotorealistiske 3D-bilder, film og integrert VR-teknologi.

Selskapets ny-vinnende teknologi og spennende forretningsmodell har ført til samarbeidsavtaler med fremgangsrike interiørarkitekter/ designere og anerkjente varemerker innen møbler og interiør.

Selskapet har holdt til i Haugesund i utviklingsperioden. Nå har teamet flyttet til Oslo. Teamet har i 2022 ni medarbeidere og ambisjoner om vekst i 2023.

SKY OF NORWAY:

Drøm og realitet i én IT-løsning for interiørdesignere og deres kunder

Selskapet Sky of Norway har utviklet en IT-løsning for interiørdesignere som gir dem et kreativt, tidsbesparende og praktisk verktøy, og som forenkler all administrasjon. Verktøyet deles gratis, for SkyHome er porten til en helt unik nettbutikk.

Sky Home Før og etter

INVESTERING:

Validé investerer i IT-drømmen for interiørdesignere

Sky of Norway AS er det aller første selskapet som får investering fra presåkornfondet Validé Invest II. - Konseptet vårt gir interiørdesignere et nytt liv, sier Vibeke Vestre, gründer av løsningen SkyHome.

Sky of Norway og Rikke 2