Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

For alle barn som ønsker en bedre hverdag på skolen, idrettsbanen eller i hjemmet

Child in Balance – er et tre måneders nettbasert atferds- og konsentrasjonsprogram som vil bidra til en bedre hverdag for de fleste barn mellom 6 og 18 år.

Alle barn har til en viss grad utfordringer under oppveksten. Dette skyldes hjernens normale modningsprosess og utvikling. Noen barn har av ulike årsaker forsinkelser i denne utviklingen og får derfor større problemer enn andre. Noen av problemene kan arte seg som tålmodighet, lese- og skrivevansker, sinne- og konsentrasjonsvansker.

Child in Balance er et unikt internettbasert program som bruker det nyeste av viten for å evaluere, tilrettelegge og rettlede dere slik at barnet deres får den mest spesifikke nevrologiske opptrening som mulig. Familien og barnet vil også motta kostholdsveiledning underveis, for å styrke effekten av treningen.