Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

Gode stunder på kjøkkenet sammen med barn

HVERDAGSLIG: Torill Steinback Hoel, gründer av Iver og Evne AS, på kjøkkenet sammen med egne barn.


Iver & Evne vil få alle barn til å oppdage matgleden ved å lage mat sammen med foreldre, besteforeldre, søsken og venner. Det er her, i samspillet med andre at veien mot mestring og glede på kjøkkenet begynner!

Iver & Evnes oppskriftskort er utviklet for at barn skal evne å bidra som en ressurs fra de er små. Kortene legger til rette for et positivt samspill mellom barn og voksen, samtidig som en viktig hverdagsoppgave utføres!

Barn ned i 4-5 års alder kan ta de i bruk, men metoden er testet med god respons helt opp til til 11-12 års alder. Illustrasjonene gjør at det er mindre krav til leseferdigheter.

Støttet av Validé
Torill Steinback Hoel kom i kontakt med Validé via i Skape i februar 2016. Lanserte oppskriftskortene 15. mai 2018, samtidig som hun startet crowfunding via DnB.

«Validé som mentor har vært til uvurderlig god hjelp. Det er svært mange ting en forretningsutvikling i Validé vet og tenker på, som jeg som ideskaper ikke har hatt på agendaen. Jeg har lært mye disse to årene, fått gode råd, støtte og oppmuntring undervegs».

Torill Steinback Hoel, gründer

Les også: Jo flere kokker - jo flere middager