Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2Arkivvalide_symbol_whiteGroup

Stort blir smått i Rogaland

MINIATYRHOBBY: Det startet med et dukkehus fra gjenbruken, som gründer Jorunn Hodne innredet som en kopi av sitt eget hjem. Nå vil hun bygge Rogaland i miniatyr. (Foto: Helle Navratil)

Er det mulig å oppleve fjord og fjell, historie og attraksjoner fra 23 rogalandskommuner på tre timer? Ja, i alle fall hvis Jorunn Hodne får realisert sin idé.

Rundt om i verden finnes det parker hvor gater og byer, kjente bygninger og opplevelser at skalert ned i miniatyr. Populære reisemål, og et par generasjoner av nordmenn har hatt Legoland i Billund som feriemål, nettopp for å oppleve en miniatyr- og aktivitetspark.

Gründer Jorunn Hodne visualiserer og gløder for at det kan skje med Rogalands attraksjoner av fjord og fjell, rogalandsk historie og destinasjoner som bare et fåtall egentlig opplever. Parken blir en kombinasjon av fysiske miniatyrer, men også VR-verden og teknologi åpner opp for muligheter.

Støttet av Validé:
Rogaland i miniatyr ble en del av inkubatoren til Validé i 2020
Deltar på ITSA Start våren 2020